Kiválasztás folyamata

Kiválasztás folyamata

VisszaAz alábbiakban röviden összefoglaljuk, hogy milyen állomásokon át vezet az út az első munkanapodig. Célunk, hogy olyan tehetséges munkatársakkal bővüljön csapatunk, akik számára értékeink illetve céljaink vonzóak és olyan kihívást jelentenek, melyekkel könnyen tud azonosulni.  

 
Jelentkezés

A meghirdetett pozícióra a fényképes önéletrajzodat és motívációs leveledet a karrier@giganet.hu e-mail címre várjuk.  A jelentkezésed beérkezésének megerősítésére 2-3 napon belül válasz e-mailt küldünk, melyben kérjük türelmedet a pályázatok feldolgozásáig. 

 

Előszűrés

Amennyiben az elöszűrésen sikeres voltál, úgy tájékoztatunk a kiválasztási folyamat következő lépéséről. 

 

Interjúk

Az előszűrést követő személyes beszélgetések során részletes képet kaphatsz a megpályázott pozícióban rejlő kihívásokról és lehetőséged lesz bemutatni szakmai múltadat és jövőbeli elképzelésedet. Hogy jobban megismerj minket lehetőséget teremtünk, hogy próbanapokon megismerd a Giganet csapatát, működését. Amennyiben nyitott vagy rá egy kötetlen beszélgetésre is meghívunk a jövöbeli kollégákkal.

 

Döntés

A kiválasztási folyamat értékelése alapján meghozott döntésről tájékozatunk.

 

Beléptetés, beillesztés

Ha Te is úgy döntesz, hogy velünk tartasz, úgy a belépéshez kapcsolódó adminisztratív teendők mellett, tartalmas orientiációs napokon ismerkedhetsz meg munkafolyamatainkkal, hogy egy teljes képet kapj a GIGANET, mint cég, csapat és szervezet működéséről.