RólunkA Giganet küldetése

A Giganet Internet Szolgáltató Kft Nyíregyházán és vonzáskörzetében arra törekszik, hogy a piacon elérhető legjobb minőségű szolgáltatást és termékeket nyújtsa ügyfeleinek.

 

 

A Giganet egy jól együttműködő csapat, akik helyiként, helyi embereknek szolgáltatnak. Ezzel lehetővé tesszük, hogy az itt élők részeseivé váljanak a digitális világnak. Szolgáltatásainkkal szeretnénk egyre jobb eszközöket adni az emberek kezébe, hogy elérjék céljaikat.

 

Ennek érdekében Nyíregyházán és környékén internet infrastruktúrát építünk és üzemeltetünk. Mikrohullámú internet szolgáltatásunkkal oda is elvisszük az internetet, ahova mások nem. Vezetékes internet szolgáltatásunkkal a leggyorsabb internet sávszélességet biztosítjuk. Nyíregyháza belvárosában és számos bevásárló központban, üzletben, vendéglátóhelyen ingyenes WiFi hotspot szolgáltatást működtetünk. Az internet mellé IP telefont, és TV szolgáltatást is tudunk nyújtani. Üzleti ügyfeleinknek az előzőeken túl domain, webtárhely, levelező szerver, IT távfelügyelet szolgáltatásokat fejlesztünk és működtetünk. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében a Giganet egyedülállóan publikus szerver termet üzemeltet.

 

Mindezt gyors, hatékony és legfőképp személyes szolgáltatással.