KARRIER

Szeretnél egy jó közösségben dolgozni?

karrier_02

21. századi munkakörülmények között?

karrier_03

Hightech IP eszközöket megismerni?

Jelentkezz a Giganet csapatába!

A Giganet Nyíregyháza meghatározó internetszolgáltatója. 20 éve jelen vagyunk az internetszolgáltatók palettáján, és folyamatosan bővül ügyfeleink száma. Ezt nemcsak a fejlett technológiájú szolgáltatásainknak köszönhetjük. A siker másik kulcsa, hogy ügyfélközpontú, jól képzett, és elkötelezett profi csapattal dolgozunk.

Olyan munkatársakat keresünk, akik kiváló teljesítményt nyújtanak, lelkiismeretesek, lépést tudnak tartani a technikai fejlődéssel, és nem utolsó sorban jó csapatjátékosok. Magadra ismertél? Akkor örömmel látunk a csapatban.

Mire számíthatsz garantáltan, minden munkakörben?

giganet_support
 • Korrekt bérezés. A évenkénti teljesítményértékelés alapján plusz juttatás. A teljesítményed anyagi és erkölcsi elismerése, előrelépési lehetőség.
 • Inspiráló, rendezett, jól felszerelt munkakörnyezet, és kiváló munkaeszközök. A Giganetben változatos munkára, mindennap új szakmai kihívásra találsz, kísérletezhetsz a technológiákkal, kiélheted alkotó energiáidat.
 • Kölcsönös odafigyelés, visszajelzések, valódi együttműködés. Abban hiszünk, hogy együtt minden problémát meg tudunk oldani. Mivel közösségként dolgozunk, ezért nemcsak a munkával, hanem a csapattal is törődünk, és ha elakadás van, azt megbeszéljük.
 • Jól működő kommunikációs rendszerek, gyakorlatok. Ezek megadják azt a biztonságot, hogy minden infót megkapsz, ami a munkádhoz szükséges. Bátran kérdezhetsz, visszajelzéseket adhatsz, ötleteket hozhatsz. A belső kommunikáció legfontosabb csatornája a vezetői-, munkatársi-, műszaki-, és fejlesztői meetingek.
 • Szórakoztató, jó hangulatú, lazulós csapatépítés, közösségi programok.

Mit kérünk tőled, ha Giganetes szeretnél lenni?

 • Legyél csapatjátékos! Szeretünk jó hangulatban, csapatként együttműködni. Odafigyelünk egymásra, megbízunk egymásban.
 • Dolgozz felelősségteljesen! Ehhez minden adott lesz. Betanítás, pontos infók, jó kommunikációs rendszer. És ami a legfontosabb, egy segítő, rugalmas csapat, akik melletted állnak, és számíthatsz rájuk.
 • Vállald a kihívásokat! Ha szeretsz tanulni, fejlődni, új módszereket, technológiákat megismerni, akkor ez a neked való munka. Nemcsak részt vehetsz a folyamatokban, de saját újító, fejlesztő ötleteid is teret és elismerést kapnak.
 • Mindig vedd komolyan a feladataid! Vannak pörgős időszakok, amikor különösen fontos a gyors tempó és a hatékonyság. De ilyenkor sem letudósan, hanem precízen és alaposan végezd el a rád bízott munkát.
 • Az ügyfeleink elégedettsége a garancia arra, hogy tovább növekedjen, erősödjön a Giganet. Ezért a minőségi munka mellett alap, hogy mindig segítőkészek és udvariasak vagyunk az ügyfelekkel.
giganet_tech

Amit még tudnod kell rólunk

kosar_honlap
 • Támogatjuk a helyi közösségeket. Szívesen alakítunk ki személyes viszonyt az ügyfeleinkkel. Figyelünk a helyi emberek és vállalkozások igényeire. Lokálpatrióták vagyunk, keressük a kapcsolatot a helyi vállalkozásokkal, és számos helyi civilszervezet részére ingyenesen biztosítunk internetes megjelenést.
 • A város több pontján alakítottunk ki ingyenesen elérhető Wifi pontokat. Ezt a szolgáltatást szeretnénk a jövőben bővíteni, így talán egyszer elérjük majd azt is, hogy a lakosság alanyi jogon juthat hozzá az internethez, akár egy köztéri vízcsaphoz.
 • Folyamatosan fejlesztjük magunkat. A Giganet azok közé a nyíregyházi vállalkozások közé tartozik, ahol sikerült egyesíteni a családias légkört a profi munkavégzéssel. Az elmúlt öt évben folyamatos fejlesztés zajlik egy profi szervezetfejlesztő csapattal. Ez kiterjed a vezető, vezetőség fejlesztésére, és a munkatársak szakmai és együttműködéssel kapcsolatos kompetenciáinak fejlesztésére is.

Csatlakozz a giganet csapatához!

giganet_usz_02