1. ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  2. Set-top-box beüzemelése

 ECON Compact Set-top-box beüzemelése

Automata behangolás:

1.Lépés: Csatlakoztassa a Set-Top-Box ANT-IN feliratú csatlakozóba a koax kábelt, a HDMI feliratba a HDMI kábelt és a DC/12V feliratba táp kábelt.(Amennyiben tv készüléke nem rendelkezik HDMI csatlakozóval úgy a Set-Top-Box TV feliratú csatlakozóba csatlakoztasson Scart kábelt.)

2.Lépés: A TV készülék távirányítóján az Input/(piktogram) (TV készülékenként eltérhet) gomb megnyomása után válasza ki a HDMI vagy AV1 csatlakozást.

3.Lépés: A megfelelő bemenet kiválasztása után a lenti képen látható felület jelenik meg.

4.Lépés: A menü magyar nyelvre való átállítás érdekében a Set-Top-Box távirányítójával az OSD Language menüpont alatt keresse meg a Hungarian feliratot.

5.Lépés: A Set-Top-Box távirányítójával navigáljon az FTA Only menüpontra és állítsa Minden-re, majd a Keresési módot állítsa DVB-C-re.

6.Lépés: Válassza a Csatornakeresés menüpontot majd a Set-Top-Box távirányítóján nyomja meg az OK feliratot a keresés elindításához.

7.Lépés: A keresés elindítása után a lenti képen látható képernyő jelenik meg. A keresés végeztéig ne szakítsa meg azt. A keresés végeztével tv készülékén megjelennek a talált csatornák.


Manuális behangolás

Amennyiben az automata hangolás nem talált tv csatornát a lenti leírás szerint végezze el a Set-Top-Box manuális hangolását.

1.Lépés: A Set-Top-Box távirányítóján nyomja meg a “MENU” feliratot. A gomb megnyomása után a tv készülékén megjelenik a készülék beállítása.

2.Lépés: A menüben navigáljon az LCN feliratra és állítsa Be állapotba.

3.Lépés: A készülék távirányítójával navigáljon a nagyító ikonra.

4.Lépés: A keresés menüpont alatt válassza ki a Full Search menüpontot majd nyomja meg a készülék távirányítóján az OK feliratot.
A készülékbe állítsa be az alábbi paramétereket.
“Start Frquency(MHz) 474.0
“End Frequency(MHz) 626.0
“Symbol Rate(KS/s). 6962
“QAM” 256QAM

Majd nyomja meg a készülék távirányítóján lévő OK gombot a keresés elindításához.

5.Lépés: A keresés elindítása után megjelenik egy figyelmeztető üzenet Delete all channels to full search? (Az eddig tárolt csatornák törlődni fognak). A készülék távirányítóján található OK gomb megnyomása után a keresés elindul.

6.Lépés: A keresés végeztéig ne szakítsa meg azt. A keresés végezte után a készülék távirányítóján nyomja meg az Exit feliratot. Ezután készülékén megjelennek a talált csatornák.