Karrier

Karrier

 

 

Álláslehetőségek

Technikus

Műszaki előkészítő

Műszaki vezető

Linux rendszerszergazda

Kiválasztás folyamata

Bérezés, juttatási csomag

Szeretnél egy jó közösségben dolgozni?

tech
  tech

21. századi munkakörülmények között?

 

Megismerni hightech IP eszközöket?

tech

 

Fedezd fel a benned rejlő lehetőségeket!

 

A Giganet Internet Szolgáltató Kft Nyíregyházán és vonzáskörzetében arra törekszik, hogy a piacon elérhető legjobb minőségű szolgáltatást és termékeket nyújtsa ügyfeleinek. Ezzel lehetővé tesszük, hogy az itt élők részeseivé váljanak a digitális világnak és ezáltal elérjék céljaikat. Ennek érdekében folyamatos technológiai fejlesztést valósítunk meg, aminek az alapját saját fejlesztésű ügyviteli rendszer, wiki alapú tudásbázis és projekt és feladatkövető rendszer képezi.

Amennyiben tehát Nyíregyházán szeretnél megismerkedni a legmodernebb IP és ezen belül mikrohullámú technológiákkal, akkor közöttünk van a helyed! A Giganetben változatos munkára, mindennap új szakmai kihívásra találsz, kísérletezhetsz a technológiákkal, kiélheted alkotó energiáidat.

 

Nekünk fontosak az emberi kapcsolatok

A Giganetben különösen fontos a csapatmunka, a munkatársi közösségben való aktív részvétel. Hiszünk abban, hogy minden a cég életében felmerülő problémát közösen képesek vagyunk megoldani. Ezért a munkatársak kiválasztásánál a szakmai hozzáértésen túl legalább annyira fontos, hogy az új kolléga képes legyen a csapattal együttműködni, a cég kultúrájába beilleszkedni.
Ennek legfontosabb eleme, hogy a Giganet munkatársai segítik a másikat a feladatainak megvalósításában, figyelmesek egymás irányába. Felelősséget vállalnak egymásért és a munkakörükben végzett feladataikért, tetteikért a cég magas minőségű működéséért.

 

 

 

Teret adunk az egyéni fejlődésre 

A Giganet az IT szektorban tevékenykedik, ahol a technológiai innováció, az új technológiák bevezetése létkérdés, ezért elvárás a munkatársakkal szemben a problémaérzékenység, az innovációra való nyitottság és a poraktivitás. Azoknak a a munkatársaknak, akik felelősséget vállalnak a saját és csapattársaik munkájáért, észreveszik az újításra váró dolgokat, szívesen és proaktív módon fejlesztenek munkafolyamatokat, biztos lehetősége van az előremenetelre.

Giganet egy folyamatosan megújuló szervezet, ahol a munkatársak fejlesztése, fejlődése kiemelt szempont. Ennek érdekében a Giganetben folyamatos munkatársi önértékelés és vezetői értékelés folyik, valamint egyéni coachingra is van lehetőség.

 

 

 

 

Folyamatosan fejlesztjük magunkat

A Giganet azok közé a nyíregyházi vállalkozások közé tartozik, ahol a tulajdonosnak sikerült egyesíteni a családias légkört a profi munkavégzéssel. Az ügyfelek felé gyors, hatékony és legfőképp személyes szolgáltatás nyújtás érdekében a munka és együttműködés minőségének folyamatos javításárára törekszünk. Ezért az elmúlt öt évben folyamatos szervezetfejlesztés zajlik a cégben, aminek a keretében mind a vezető, vezetőség fejlesztése, mind a munkatársak szakmai és együttműködéssel kapcsolatos kompetenciáinak fejlesztése valósul meg, profi szervezetfejlesztő csapat segítségével.

 

 

 

Mi szót értünk egymással

A hatékony közös munka alapja a belső kommunikáció, ezért a Giganetben a munkatársakkal közösen kialakított, szabályozott keretek között zajlik a kommunikáció. Elvárás a munkatársaktól, hogy a belső kommunikációban aktívak legyenek, megosszák a munkavégzéshez szükséges információkat, minden esetben adjanak visszajelzést egymásnak és a legfontosabb, hogy tisztázzák ha konfliktusuk van, bármely munkatárssal. A belső kommunikáció legfontosabb csatornája a vezetői-, munkatársi-, műszaki-, és vezetői meetingek, amely keretében a munka irányítása, feladatok szétosztása, a mindenkit érintő problémák megoldása, illetve ezeknek a megoldásoknak, szabályoknak a kihirdetése történik meg. Ezenkívül a Giganet vezetése fontosnak tartja, hogy a cég stratégiai kérdéseit is megossza a munkatársakkal, és megtudja a véleményüket, javaslataikat.

 

 

Felelősséget vállalunk a helyi közösségért

A napi szintű üzletvitel mellett a helyi közösség támogatása is fontos a számunkra. Lokálpatrióták vagyunk, ezért folyamatosan keressük a kapcsolatot a helyi vállalkozásokkal, akikkel együttműködve közös promóciókat szervezünk. 

Emellett számos helyi civilszervezet részére ingyenesen biztosítunk internet hozzáférést. A Giganet ügyvezetője, a Nyíregyházi Kosár Közösség vezetőségi tagja is, aki hisz abban, hogy sikeres céget csak akkor lehet építeni Nyíregyházán, ha a közösség és a helyi gazdaság fejlesztéséhez is hozzájárul, ezért a Kosár Közösséget önkéntes munkával és egyéb informatikai erőforrássokkal is támogatjuk. Aki a Giganet csapatban dolgozik, annak lehetősége van - akár munkaidőben is - pro bono önkéntes tevékenységgel segíteni társadalmilag jó ügyeket.

A város több pontján alakítottunk ki ingyenesen elérhető Wifi pontokat, amelyek napi szinten segítik a helyiek életét. Ezt a szolgáltatást szeretnénk a jövőben bővíteni, így talán egyszer elérjük majd azt is, hogy a lakosság alanyi jogon juthat hozzá az internethez, akár egy köztéri vízcsaphoz.

 

csatlakozz a Giganet csapatához