giganet_ip_kamera_01
A kamerarendszerek segítenek megakadályozni a bűnözést és csökkenteni a felelősséget azáltal, hogy megbízható eseménynaplót biztosítanak a megfigyelt területekről. A kamerák felszerelhetőek az épület belterébe és külső homlokzatára, hogy biztosítsák az érzékeny területek megfigyelését, bejáratok, parkolóhelyek, készpénzszobák, biztonságos épületterületek. A kamerarendszerek beléptető rendszerekhez is csatlakoztathatóak, így nyilvántartásba vehetőek az épületbe ki és belépő személyek.

Az IP kamerarendszerek előnyei a nagyobb felbontásban rendelkezésre álló élő és rögzített kameraképek, a könnyen tárolható, rendszerezhető, másolható felvételek, valamint a kamerarendszer integrálhatósága meglévő strukturált hálózatokba, csökkentve ezzel a telepítési költségeket. Az IP kamerarendszerek lehetővé teszik az ügyfelek számára a távoli hozzáférést, így az élő és rögzített képek egyaránt megtekinthetőek bárhonnan és bármikor az interneten keresztül egy számítógép vagy mobil eszköz segítségével.

Tevékenységeink

Cégünk teljes körű IP kamerarendszer telepítési szolgáltatást nyújt minden iparág számára beltéri, kültéri, és ipari kivitelben egyaránt. A létesítés igény szerint magában foglalhatja az adathálózat kiépítését is, amelyen az IP kamerarendszer üzemel. Ez történhet a meglévő hálózati kábelezés bővítésével, új strukturált kábelezés kiépítésével, optikai kábelezéssel vagy vezeték nélküli megoldás kiépítésével.

Az általunk telepített rendszerek mérete a néhány kamerából álló rendszerektől egészen a több száz kamerás, több telephelyes rendszerekig terjed. A kamerák telepítése mellett vállaljuk kamerarendszer központok hosztolását, illetve több telephelyes elszigetelt rendszerek vezérlőinek központosítását.

giganet_ip_kamera_02

A szolgáltatások díjazása egyedi, melyeket a kiépítés típusától és az alkalmazott technológiától függően, helyszíni, ingyenes műszaki felmérést követően állapítunk meg. Részletes ajánlatunkért adja meg elérhetőségeit, és kollégáink keresni fogját Önt!