Bízza ránk a wifi hálózatának kiépítését!

wifi_giganet

Cégünknek 20 év tapasztalata van vezeték nélküli hálózatok építésében, munkatársaink szakértelme együtt fejlődött a technológiával. A rendszereink előnye a magas rendelkezésre állás és a hálózatbiztonság.

A Giganet kivitelezésében készült wifi hálózat városi terek, népszerű kávézók, üzeletek, raktárcsarnokok, legnagyobb bevásárlóközpontok számára, illetve Nyíregyháza több pontján is biztosítunk ingyenes hot-spot szolgáltatást is.

Milyen rendszereket építünk?

  • Beltéri és kültéri wifi hálózat kiépítése
  • Pont-pont vezetéknélküli hálózat kiépítése
  • Multipont vezetéknélküli hálózat kiépítése

Helyszíni felmérés, tervezés, tanácsadás

A tervezésénél figyelembe veszünk minden befolyásoló tényezőt, a hálózatot használó eszközök számát, sávszélesség igényét, a rendelkezésre álló infrastruktúrát és a lefedettség igényt, hogy az általunk telepített rendszerek teljes mértékben megfeleljenek ügyfeleink igényeinek.

Négylépcsős rendszerünk garantálja, hogy a vezeték nélküli hálózat telepítése megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak.

Felmérés

A legjobb eredmény elérése érdekében feltérképezzük a tervezett terület rádiófrekvenciás lefedettségét és kapacitását.

Tervezés

A vezeték nélküli hálózatba méretezhető tényezőket tervezünk, beleértve a lefedettséget, a kapacitást, a biztonságot és a redundanciát, hogy az esetleges jövőbeni növekedést is gond nélkül ki tudja szolgálni a rendszer.

Végrehajtás

Tapasztalt projektmenedzsereink és telepítő technikusaink együttműködnek Önnel annak érdekében, hogy a telepítés során vállalkozásának üzletmenete zavartalan legyen.

Ellenőrzés

Az implementációs szakasz utolsó lépéseként elvégzünk egy vezeték nélküli lefedettség visszamérést. Ez biztosítja, hogy rendszerünk az elvárt lefedettséggel és kapacitással üzemel.

giganet_tech

A szolgáltatások díjazása egyedi, melyeket a kiépítés típusától és az alkalmazott technológiától függően, helyszíni, ingyenes műszaki felmérést követően állapítunk meg. Részletes ajánlatunkért adja meg elérhetőségeit, és kollégáink keresni fogját Önt!