A megbízható és gyors adatkábelezési megoldás a mai világban elengedhetetlen ahhoz, hogy egy vállalkozás sikeres legyen. Szolgáltatásainkkal javíthatunk az adatkábelezési infrastruktúrája teljesítményén, így munkatársai képesek lesznek gyorsabban, hatékonyabban és megszakítások nélkül dolgozni, lehetővé téve, hogy az üzleti növekedésre tudjanak koncentrálni most és a jövőben egyaránt.

A Giganet szakértője az adat-, hang-, és biztonságtechnikai rendszereket kiszolgáló kábelezések tervezésének, telepítésének és karbantartásának. Legyen szó meglévő hálózat bővítéséről vagy nagyszabású, akár 1000 végpontos hálózati projekt kivitelezéséről, mi segítünk. Csapatunknak több mint 20 éves tapasztalata van kábelezési munkálatok terén. Munkáink során nagy figyelmet fordítunk a szakszerű kivitelezésre és a specifikációnak való megfelelésre.

lan_halozat_01
Válasszon az adatkábelezési megoldások széles skálájából, az egyszeri kábelezési projektektől a folyamatos hálózati infrastruktúra támogatásig. Akkreditált mérnökeink és technikusaink, valamint az általunk használt eljárások biztosítékot nyújtanak a projektek teljes körű, magas minőségben történő kivitelezéséhez.
lan_halozat_02

Tevékenységeink

  • Konzultáció és felmérés, tervezés és telepítés
  • Egy és több telephelyes megoldások kivitelezése
  • Biztonságtechnikai és adatkábelezési projektek
  • CAT5E, CAT6, CAT6A, CAT7 specifikiációk használata
  • Optikai kábelezés beltéren, kültéren és ipari környezetben
  • Switchek, routerek, rack szekrények, biztonságtechnikai eszközök telepítése
  • Hitelesített mérés
Létesítményeit jövőbiztossá tudjuk tenni, mivel az általunk telepített adatkábelezési infrastruktúra évek múltán is hatékonyan és megbízhatóan fog üzemelni. Beépített anyagainkra 15/25 éves gyártói garanciát biztosítunk, amely védelmet nyújt bármilyen kábelezési vagy teljesítmény probléma ellen.
te_connectivity_logo
rm_logo

A szolgáltatások díjazása egyedi, melyeket a kiépítés típusától és az alkalmazott technológiától függően, helyszíni, ingyenes műszaki felmérést követően állapítunk meg. Részletes ajánlatunkért adja meg elérhetőségeit, és kollégáink keresni fogját Önt!