virtualis_szerver_giganet

A legrugalmasabb szervermegoldásunk hűségidő nélkül

A Giganet Virtuális Szerver szolgáltatás kiválasztásával ügyfeleink nagy teljesítményű autonóm virtuális szervereket (virtuális gépek) kapnak, amelyek a Giganet saját tulajdonú, vállalati szintű cloud infrastruktúrájára épülnek.

Az ajánlott csomagok vagy egyedi árak igényléséhez kérje ajánlatunkat! Adja meg elérhetőségét és igényeit, kollégánk keresni fogja Önt!

Technikai információk

A Cloud infrastruktúra klaszterbe kapcsolt fizikai szerverekből, hálózati eszközökből, SAN tárolóeszközökből áll, amelyek nagy rendelkezésre állású konfigurációban vannak összekapcsolva. Ennek eredményeképpen a felhő kiszolgáló infrastruktúra kiváló teljesítményt és legfőképpen 100%-os hardver-üzemidőt biztosít. Egy szerver meghibásodása esetén, egy teljesen automatizált folyamat segítségével a fennmaradó szerverek veszik át a kieső erőforrások fedezését. Mindemellett a Cloud szerver szolgáltatás maximális rugalmasságot nyújt, a szolgáltatás adminisztrátora képes növelni vagy csökkenteni az azonnal szükséges erőforrásokat a virtuális szerver adminisztrátor felületen (pl. CPU magok hozzáadása, extra meghajtó hozzáadása, RAM hozzáadása).

A Giganet az Enterprise Class berendezések (Arista, Cisco), XEN virtualizációs platform, szakértő munkatársai, stratégiai partnerségei révén ügyfelei számára egyedi és kiváló minőségű Cloud szolgáltatásokat nyújt.