KARRIER

Kiválasztás folyamata

p

Az ügyfélközpontúság, a precíz, megbízható munka, az együttműködés, a szolgáltatások magas minősége fontos értékek számunkra. Ha szívesen dolgozol ilyen értékek mentén, örömmel várunk a csapatban.

Milyen állomásokon át vezet az út az első munkanapodig?

l

Jelentkezés

A meghirdetett pozícióra a fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet a karrier@giganet.hu e-mail címre várjuk. A jelentkezésed beérkezésének megerősítésére 2-3 napon belül válasz e-mailt küldünk.

U

Előszűrés

Ebben a szakaszban értékeljük a beküldött pályázati anyagodat és visszajelzünk hogy tovább haladunk-e a kiválasztási folyamaton.

w

Interjúk

Az előszűrést követő személyes beszélgetések során részletes képet kaphatsz a megpályázott pozícióban rejlő kihívásokról és lehetőséged lesz bemutatni szakmai múltadat és jövőbeli elképzelésedet. Hogy jobban megismerj minket lehetőséget teremtünk, hogy próbanapokon megismerd a Giganet csapatát, működését. Amennyiben nyitott vagy rá egy kötetlen beszélgetésre is meghívunk a jövőbeli kollégákkal.

R

Döntés

Tájékoztatunk a kiválasztási folyamat értékelése alapján meghozott döntésről.

P

Beléptetés, beilleszkedés

Ha Te is úgy döntesz, hogy velünk tartasz, úgy a belépéshez kapcsolódó adminisztratív teendők mellett, tartalmas orientiációs napokon ismerkedhetsz meg munkafolyamatainkkal, hogy egy teljes képet kapj a Giganet, mint cég, csapat és szervezet működéséről.